Inici Actualitat El TT Mont-rodon guanya i continua en ratxa

El TT Mont-rodon guanya i continua en ratxa

0
COMPARTIR

jordi-forcada-tennis-taulaVictòria per 6 a 1 del TT Mont-rodon aquest dissabte davant del TT Sant Vicenç. Els taradellencs només van cedir en el primer partit. A partir del segon partit tot van ser victòries locals per 3-0 on molts jocs es guanyaven de manera ajustada, però sempre caient al seu favor. El partit més igualat va acabar essent el darrer on en Rafel Montenegro va guanyar per 3-2 a un sempre combatiu David Velasco.

Per part del TT Mont-rodon van jugar: Jordi Forcada (2,5 punts), Josep Crusats (1,5) i Rafel Montenegro (2). Aquest dissabte l’equip es trasllada a St Vicenç de Torelló per enfrontar-se al TT Borgonyà en la 13a jornada de la Lliga. Ara mateix el TT Mont-rodon continua a la 9a posició empatat a 8 punts amb el CTT Olot A.

D’altra banda, també aquest dissabte al matí l’escola del CPE Taradell torna a jugar en el Circuit Promeses on Arnau Fàbregas (Nivell F) serà a Calella, mentra que l’Ian i en Rubén Llácer (Nivell G) van a Barcelona. Com a cada concentració que es fa, l’objectiu és intentar mantenir la categoria mentre sigui possible.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments