Inici Actualitat Can Costa i Font es fa petit per guadir de la música...

Can Costa i Font es fa petit per guadir de la música dels Ol’Green

0
COMPARTIR

ol'green-taradell3

Molta gent es va quedar sense entrada per gaudir del concert dels Ol’Green aquest diumenge al Centre cultural Costa i Font de Taradell. Les 700 entrades que hi havia disponibles es van esgotar de seguida i l’equipament es va omplir de gom a gom per escoltar un dels grups finalistes del concurs de TV3 Oh Happy Day.

ol'green-taradell4El concert, que va durar una mica més d’una hora i mitja, va comptar amb 12 cantants, acompanyats per una banda integrada per tres músics. Ol’Green va interpretar diverses cançons del seu repertori, juntament amb d’altres que havia cantat al programa de TV3. També van interpretar una cançó d’Els Amics de les Arts, amb la qual van guanyar un concurs de versions organitzat pel grup. A més, en diversos moments van fer participar el públic fent-lo cantar.

Una de les sopreses final va ser que al concert hi van ser presents alguns dels membres de les formacions DeudeVeu i Messengers, guanyadors i finalistes, respectivament, de l’Oh Happy Day. I junts van interpretar sobre l’escenari la sintonia del concurs. Fins i tot, al final del concert van signar autògrafs als seus fans.

El concert formava part dels actes de la Festa Major d’hivern de Taradell.

ol'green-taradell

ol'green-taradell5

ol'green-taradell2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments