Inici Actualitat La U.D. Taradell tanca la primera volta amb derrota

La U.D. Taradell tanca la primera volta amb derrota

0
COMPARTIR

udtaradell-castellar-2014

Derrota per 0 a 2 de l’equip de Segona Catalana de la U.D. Taradell contra el Castellar del Vallès en l’últim partit de la primera volta. Els visitants han estat més efectius en un partit amb poques ocasions i molta pluja i fred.

En els primers minuts els visitants han aprofitat el seu domini per marcar al quart d’hora de joc. David ha fet el 0 a  1 i això ha fet anar sempre a remolc als taradellencs. A la primera meitat, molt migcampisme i poques ocasions per part dels dos equips. Només destacar a la mitja hora una falta de Roca que anava a dintre, però el cap d’un defensor l’ha desviat a córner.

El segon temps ha començat amb domini taradellenc. Només començar Raul ha estat a punt d’empatar quan en una combinació ha xutat des de l’àrea petita, però la pilota s’ha estavellat al lateral de la xarxa, fregant el pal.

Però a partir d’aquí la igualtat ha estat màxima i no hi ha hagut ocasions fins al 0 a 2. A l’equador del segon temps i després d’un xut des de la frontal del Castellar, l’àrbtire s’ha inventat que era córner. Fins i tot, els jugadors visitants havien marxat de l’àrea per col·locar-se defensivament.

I, precisament, a la sortida d’aquest córner ha arribat el 0 a 2 en una rematada de cap. Fins al final el Taradell ha intentat retallar el marcador, però sense ocasions clares.

El Castellar podria haver ampliat el marcador en dues ocasions en els últims minuts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments