Inici Actualitat El TT Mont-rodon guanya i celebra unes jornades d’entrenament

El TT Mont-rodon guanya i celebra unes jornades d’entrenament

0
COMPARTIR

jornada-entrenament-tennis-taula

Dissabte al matí un total de 6 jugadors de categoria benjamí van ser a Taradell per participar en unes jornades d’entrenament per a jugadors d’aquesta edat. Aquests estaven dirigits per l’entrenador del TT Mont-rodon, Jordi Forcada, i es va treballar psicomotricitat, habilitat pala-pilota, i el canvi de cop entre revés i dreta.

Hi van participar tres jugadors del TT Camprodon, un del TT Sant Vicenç, una del Vic TT, i la Mariona Mendoza del CPE Taradell. Al final de la jornada es va disputar un petit torneig entre ells on la guanyadora va ser la Sílvia Coll del Vic TT. Aquí també hi van participar en Raimon Vilamala i en Gil Mendoza.

D’altra banda, a la lliga intercomarcal el TT Mont-rodon es va retrobar amb la victòria en guanyar a la pista del CTT Sant Hilari per 3 a 4. Aquesta és la tercera victòria a la lliga. El partit va ser molt igualat. Jordi Forcada va guanyar els 2 partits individuals, mentre que Rafel Montenegro i en Josep Crusats van guanyar un dels seus.

Com és de costum el partit de dobles no va caure a favor del TT Mont-rodon, en perdre per un ajustat 2-3 després de remuntar un 0-2 en contra. Per tant, tot es va decidir en el setè partit guanyat per Josep Crusats.

És la primera vegada que el TT Mont-rodon guanya al CTT Sant Hilari en els 6 anys d’història que porta l’equip. Aquest dissabte el TT Mont-rodon rep el cuer TT Sant Vicenç amb la intenció de mirar d’acostar-se més a la zona de permanència de la lliga. Ara l’equip té 6 punts a la classificiació, tot i continuar estant a la novena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments