Inici Actualitat Jaume Caralt es converteix en l’únic taradellenc amb 100 anys

Jaume Caralt es converteix en l’únic taradellenc amb 100 anys

1
COMPARTIR
13 de gener de 2014 quan va fer 100 anys

100-anys-Jaume-Caralt2

Jaume Caralt Colldelram s’ha convertit aquest dilluns en l’únic taradellenc entre els més de 6.000 veïns del poble que té 100 anys. Aquest dilluns al migdia ha celebrat aquesta efemèride als habitatges tutelats de la Fundació Vilademany, on viu des de fa uns anys.

La curiositat és que des de feia més d’una dècada Taradell no tenia cap persona centenària. L’últim taradellenc amb 100 anys havia estat Maria Barfull als anys 90.

100-anys-Jaume-CaraltPer aquest motiu, ha rebut una medalla de plata de la Generalitat per part de la responsable del casal Mossèn Guiteras, Lídia Truño, i una carta de part de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté. També des de l’Ajuntament de Taradell se li ha fet entrega d’una placa commemorativa. Hi eren presents l’alcalde, Lluís Verdaguer, i la directora de la Fundació Vilademany, Mercè Reina, juntament amb membres del Patronat de la Fundació.

L’acte s’ha tancat amb uns parlaments de l’alcalde i la representant de la Generalitat i un dinar, on hi han participat usuaris de la Fundació i més d’una vintena de familiars d’en Jaume, que ha acabat bufant unes espelmes en un 100 gran de xocolata.

Fotos: Miquel Vilardell

Jaume Caralt amb els seus tres germans
Jaume Caralt amb els seus tres germans

100-anys-Jaume-Caralt3

100-anys-Jaume-Caralt4
Jaume Caralt amb la seva filla
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
pere moscoso casado
pere moscoso casado
22 gener 2014 18:08

FELIÇES, JAUME I TERE… ELS AMICS DE MENORCA.. PERE I LOLA,,,