Inici Actualitat El CP Taradell comença any amb triomf clar davant del Shum

El CP Taradell comença any amb triomf clar davant del Shum

0

cptaradell-shum20142

Triomf còmode per al Club Patí Taradell de Primera Nacional catalana aquest diumenge al municipal del Pujoló. L’equip de Taradell va derrotar al Shum Maçanet B per 6 a 1.

A la primera meitat s’hi va arribar amb 2 a 0 per als locals que van dominar el joc en tot moment, tot i tenir algun ensurt en els primers minuts. L’1 a 0 va ser obra d’Albert Benito als 10 minuts. Abans del descans va marcar Àlex.

A la segona meitat el triomf es va consolidar amb gols de Marc Nuri en dues ocasions, Miquel Masoliver i Albert Benito.

Després de 14 jornades el CP Taradell continua a tres punts del liderat. Precisament, aquest pròxim cap de setmana es disputa l’última jornada de la primera volta amb un apassionant Caldes-Taradell. Els locals continuen sense haver perdut cap partit.