Inici Actualitat La U.D. Taradell comença l’any amb derrota contra el Sabadell Nord

La U.D. Taradell comença l’any amb derrota contra el Sabadell Nord

0
COMPARTIR

sabadellnord-udtaradell

La Unió Deportiva Taradell ha començat amb mal peu el 2014. En el primer partit després de festes els taradellencs han perdut al camp del Sabadell Nord per 3 gols a 1.

Tot i avançar-se en el marcador, l’equip de Taradell ha vist com els locals els remuntaven gràcies a una segona meitat on han estat superiors. El 0 a 1 ha arribat molt d’hora. Al minut 2 de partit un dels dos nous fitxatges dels taradellencs, Carles Roca, ha aconseguit marcar. Començaven bé les coses.

Però l’alegria ha durat només un quart d’hora. Al minut 17 el Sabadell Nord ha fet l’empat a 1 de penal. Durant la resta del primer temps el domini ha estat altern, però cap dels dos equips ha desnivellat el marcador.

Al segon temps, en canvi, els locals s’han fet amb el control.  Al minut 63 ha arribat el 2 a 1. I pocs minuts més tard, l’àrbitre ha anul·lat un tercer gol als locals per un fora de joc. La sentència, però, s’ha consolidat a falta de 7 minuts pel final quan els locals han fet el 3 a 1 definitiu. Abans del final, Joan Canó havia tingut una oportunitat per escurçar diferències, però el seu xut l’ha aturat el porter.

Gol de penal del Sabadell Nord (1-1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments