Inici Actualitat Un dels grups participants a l’Oh Happy Day de TV3 actua a...

Un dels grups participants a l’Oh Happy Day de TV3 actua a Taradell

0
COMPARTIR

Olgreen

La formació barcelonina Ol’Green, que va participar en el concurs de TV3 Oh Happy Day i que van quedar finalistes, actuarà el pròxim 19 de gener a Taradell. Ho farà dins dels actes de la Festa Major d’hivern el diumenge 19 de gener a les 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font.

Ol’Green està formada per una vintena de joves cantants i interpreta peces de diversos estils, passant pels Beatles, Lady Gaga, Beyoncé o Joan Manuel Serrat. La seva posada en escena es basa en el teatre musical i un directe molt divertit. Va nèixer el 2009 i ha passat per escenaris de tot tipus, fins i tot el Palau de la Música.

Les entrades costaran 5 euros i es podran adquirir una hora abans del concert.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments