Inici Actualitat InstaOsona proposa un concurs centrat en els Tonis de Taradell

InstaOsona proposa un concurs centrat en els Tonis de Taradell

0
COMPARTIR

concurs-instaosona

InstaOsona aprofita la Festa dels Tonis de Taradell del proper cap de setmana per endegar el primer concurs de la comunitat d’instagramers d’Osona amb la col·laboració de la Comissió de la festa. En aquesta ocasió es demana als participants que expliquin com viuen ells la celebració de Sant Antoni Abat publicant imatges de la festa al seu perfil d’Instagram amb les etiquetes #tonistaradell14 i #instaosona.

Les fotografies hauran de ser inèdites i s’hauran de penjar entre el 10 i el 17 de gener. D’aquestes fotografies s’escollirà la millor, segons el criteri de la Comissió dels Tonis de Taradell i els gestors d’InstaOsona. L’usuari guanyador obtindrà un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant El Nou Montseny, de Taradell.

Les bases d’aquest concurs es poden consultar al perfil de les xarxes a on és present InstaOsona: Instagram, Twitter (@instaosona) i Facebook. InstaOsona és la comunitat d’amics d’Instagram de la comarca d’Osona. Va néixer la tardor del 2013 amb la voluntat d’encabir a tots aquells usuaris d’Instagram d’Osona en una comunitat i, així, fer activitats conjuntes que ajudin a fer conèixer el territori, la seva cultura i gastronomia arreu. A Instagram ja compta amb gairebé 400 seguidors i prop de 2.000 fotos etiquetades amb #instaosona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments