Inici Actualitat Taradell ja espera l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient

Taradell ja espera l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient

0
COMPARTIR

Reis 2013Com és tradició aquest diumenge 5 de gener al vespre Ses Majestat els Reis d’Orient arribaran a Taradell per portar regals als més petits. La cavalcada començarà a 2/4 de 7 del vespre amb la sirena del Tint anunciant la seva arribada. Com es va tornar a recuperar l’any passat, es farà parada a l’Església Sant Genís per fer l’adoració.

El recorregut serà el mateix i al balcó de l’Ajuntament es farà la salutació. L’entrada serà com sempre pel carrer de la Font fins a La Plaça i el Passeig Domènec Sert. Després baixaran per la carretera de Montrodon. A l’alçada del Passeig Sant Genís els 3 Reis d’Orient baixaran de les seves carrosses i aniran a peu fins a l’Església Sant Genís per fer l’adoració al nen Jesús. Tot seguit, les carrosses que ja estaran al carrer de l’Església tornaran a passar pel passeig Domènec Sert, pujaran per la carretera de Balenyà fins a la plaça de les Eres per baixar pel carrer Sant Sebastià fins a la plaça Santa Llúcia  i plaça del Gili per acabar pujant pel carrer de la Vila. Un cop feta la salutació, es repartiran les joguines.

Cal destacar que, a banda de les tres carrosses dels Reis, també n’hi haurà una pel carbó, una altra pels regals i la de l’estrella, que va ser la novetat de l’any passat. Els taradellencs els rebran durant el recorregut amb les tradicionals atxes de barballó enceses.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments