Inici Actualitat Durant el 2013 hi va haver 52 defuncions i 61 naixements a...

Durant el 2013 hi va haver 52 defuncions i 61 naixements a Taradell

0
COMPARTIR

taradell-panoràmicaDurant l’any que hem acabat de tancar, el 2013, a Taradell hi va haver més naixements que defuncions. Segons dades oficials del registre municipal, hi va haver 61 naixements i 52 defuncions.

En quant als naixements, els mesos amb més natalitat a Taradell van ser el juliol amb 10 nounats, seguit per al mes de maig amb 7. Pel que fa a les defuncions, els mesos amb més enterraments van ser el març i el juny amb 8. Curiosament al mes d’agost no es va morir cap taradellenc.

Respecte al 2012 hi ha hagut un increment de defuncions i una baixada de la natalitat. Segons dades de l’Idescat, a Taradell es van registrar 46 defuncions durant el 2012, 6 menys que al 2013. Pel que fa a naixements se’n van produir 73 (12 més), amb 43 nens i 30 nenes.

Podeu consultar les defuncions i els naixements als apartats de la web. En el primer cas són els que s’informen a través d’esqueles i en el segon hi apareixen els que en tenim permís paternal per a què surtin publicats en aquesta web.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments