Inici Actualitat La 4a Sant Silvestre a l’Enclusa tancarà l’any 2013 a Taradell

La 4a Sant Silvestre a l’Enclusa tancarà l’any 2013 a Taradell

0
COMPARTIR

Sant Silvestre 2012

Per quart any consecutiu el CET L’Enclusa i el Centre Excursionista Taradell organitzen la Sant Silvestre-Pujada atlètica a l’Enclusa. Enguany es tornarà a fer una inscripció simbòlica que servirà per col·laborar amb la Marató de TV3 i la prova no serà cronometrada per potenciar el seu caràcter popular i festiu.

A les 4 de la tarda del 31 de es donarà la sortida des de la plaça de les Eres. El recorregut és fins a coronar el cim de l’Enclusa i tornar. En total uns 8 quilòmetres. L’únic requisit és que els participants vagin disfressats o amb algun objecte. Es premiarà la disfressa més original. Les inscripcions es podran fer el mateix dia, una hora abans, al preu de 3 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments