Inici Actualitat Marc Clapés acaba 3r de Màster 30 a la Copa catalana de...

Marc Clapés acaba 3r de Màster 30 a la Copa catalana de ciclocròs

0
COMPARTIR

marc-clapes-ciclocros-vic

Vic ha acollit aquest diumenge la desena i última  prova de la Copa catalana de ciclocròs. El taradellenc Marc Clapés (CX Osona), tot i no pujar al podi en la prova, ha confirmat la seva tercera posició a la general de la categoria Màster 30.

Al tercer Trofeu ciutat de Vic, Clapés ha acabat en la sisena posició en Màster 30 i en la 22a en la classificació general. A la prova també hi ha participat el taradellenc Cristian Torres (CX Osona) que ha acabat 47è a la general i 17è en Màster 30. La de Vic ha estat l’última prova perquè el Ciclocròs de Barcelona que s’havia de fer el 4 de gener s’ha anul·lat.

Després de deu proves ha col·leccionat un total de sis proves. Ha estat tercer a Manresa, Reus, Girona, Torroella de Montgrí i Manlleu, i segon a Lleida. A banda d’aquest 3r lloc a la Copa Catalana, fa pocs dies també va aconseguir el 3r lloc al Campionat de Catalunya de ciclocròs.

marc-clapes-ciclocros-vic2c

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments