Inici Actualitat Tastet de Gospel i la Coral Vilademany omplen de gom a gom...

Tastet de Gospel i la Coral Vilademany omplen de gom a gom el Centre cultural

2
COMPARTIR

Tastet gospel 2013

Difícil de dir quantes persones van gaudir aquest divendres al vespre del concert solidari que van fer Tastet de Gospel i la Coral Vilademany. Però la sala gran i la sala intermitja del Centre cultural Costa i Font estaven plenes de gent.

concert solidari Tastet Gospel-Coral VilademanyL’actuació servia per recollir diners que es destinaran a la Fundació Vilademany i als serveis que ofereix a la gent gran. Primer de tot van actuar la trentena d’integrants de la Coral Vilademany, que van interpretar diverses nadales tradcionals. Tot seguit, acompanyats pels membres de Tastet de Gospel van cantar Els Segadors amb dues estelades presents i crits d’Independència al final.

La segona part del concert va estar protagonitzada per Tastet de Gospel. La formació taradellenca va interpretar deu peces, algunes del seu últim treball “Un (1) Tastet de Gospel” i d’altres de noves. Entre elles, van interpretar  el tradicional “Oh when de saints”, “You raise me up” de Brendan Graham o “Only a god like you” de Tommy Walker.

La cinquantena d’integrants de Tastet de Gospel comptaven amb els solistes Mònica Garcia, Frederick Boakye i Vanessa Codina. També estaven acompanyats pels músics Guillem Soler al teclat, Xavi Solé a la guitarra, Joan Rovira al baix, Arnau Altimir a la bateria i Alba Roca al violí.

Coral Vilademany 2013

Coral Vilademany 20132

Tastet Gospel 20132

Tastet Gospel 20133

Tastet Gospel 20134

Tastet Gospel 20135

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Gerard
Gerard
30 desembre 2013 12:59

Una nit fantàstica, felicitats.

Narsi
Narsi
28 desembre 2013 21:59

Felicitats ha estat un plaer.