Inici Actualitat Una trentena de persones participen al ‘Club de la mitja’ de Taradell

Una trentena de persones participen al ‘Club de la mitja’ de Taradell

0
COMPARTIR

club-mitja-2013

La iniciativa d’organitzar una trobada d’aficionades al món de les labors va tenir molt bona acollida aquest divendres a la tarda. Sota el nom de ‘Club de la mitja’ l’activitat va reunir una trentena de persones al Celler de Taradell durant quasi tres hores.

club-mitja-20132Les participants es van reunir en diverses taules i van poder practicar les seves aficions, mentre compartien habilitats, s’interessaven per noves tècniques o donaven consells. També hi va haver gent que s’hi va iniciar i aprenien a fer els primers punts. S’hi van poder veure tot tipus de labors: punt de creu, ganxet, punt de mitja.

El més important és que va ser un acte intergeneracional, ja que s’hi podia veure nenes, joves, gent de mitja edat i alguna àvia. I es va fer en un ambient relaxat mentre es prenia una cervesa, un cafè amb llet o una infusió.

A més, les participants que es volien iniciar tenien al seu abast agulles i material disponible, gràcies a la col·laboració de la botiga La Fantasia de Taradell.

La iniciativa va sorgir de les taradellenques Laura Vivet, Laia Molist i Natàlia Cuenca, de i Taradell.com i ha comptat amb la col·laboració de La Fantasia i El Celler de l’Hotel Rosa.

[shashin type=”albumphotos” id=”28″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments