Inici Actualitat Marc Clapés aconsegueix el 3r lloc al Campionat de Catalunya de ciclocròs

Marc Clapés aconsegueix el 3r lloc al Campionat de Catalunya de ciclocròs

0
COMPARTIR

marc-clapes-ciclocros-manresa

Durant les últimes setmanes hem anat informant dels podis del taradellenc Marc Clapés a la Copa Catalana de ciclocròs, però aquest diumenge Clapés va assolir una fita encara més destacada. Al Trofeu Ciutat de Manresa, on es disputava una nova prova de la Copa, va tornar a fer tercer. Però el més destacat és que la prova era Campionat de Catalunya de ciclocròs i hi participaven ciclistes de molt més prestigi.

Marc Clapés (CX Osona) va ser tercer de la seva categoria, Màster 30, i, per tant, s’ha proclamat 3r al Campionat de Catalunya. A la general va ocupar l’onzena posició.

A la prova també hi va participar Cristian Torres, que va ocupar la 45a posició a la general, i la 22a posició en Màster 30. A la general de la Copa Catalana, Clapés també ocupa la 3a posició en Màster 30 i Cristian Torres és 19è.

De la Copa Catalana queden dues proves. La pròxima és el 29 de desembre a Vic.

marc-clapes-ciclocros-manresa2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments