Inici Actualitat El CP Taradell remunta per guanyar contra el Girona

El CP Taradell remunta per guanyar contra el Girona

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs2Partit de remuntada del Club Patí Taradell de Primera Nacional Catalana aquest dissabte contra el Girona. Era un partit de màxima rivalitat, ja que els gironins ocupen la tercera posició a la classificació. I realment el partit va respondre a les expectatives. Va ser un partit molt ofensiu, amb moltes ocasions i amb un Taradell que va xutar molt a porteria.

Els visitants es van avançar en el marcador a la primera meitat, però la reacció local no es va fer esperar. Àlex va posar l’empat a 1 al marcador per al CP Taradell. Tot i això, el Girona va posar les coses molt difícils i abans del descans va posar l’1 a 2 a l’electrònic.

En els segons 25 minuts, de nou, els gironins van ser els primers a marcar. Amb 1 a 3 al marcador va arribar la reacció i la remuntada del Taradell. Marc Nuri va posar el 3 a 2 i Miquel Masoliver, més tard, va empatar el partit. La victòria taradellenca va arribar a dos minuts per la conclusió quan, una altra vegada, Masoliver aprofitant una falta directa va fer el 4 a 3 defintiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments