Inici Actualitat La U.D. Taradell acaba l’any amb un triomf plàcid davant el Palau...

La U.D. Taradell acaba l’any amb un triomf plàcid davant el Palau Solità

0
COMPARTIR

udtaradell-palausolita20132Victòria fàcil de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte a la tarda contra el Palau Solità i Plegamans. Els taradellencs han guanyat per 3 a 1 en un partit on ha estat molt superiors i on han tingut ocasions per golejar.

Els primers 25 minuts han estat dels més bons jugats aquesta temporada. Ja al minut 1 la primera ocasió ha arribat en un xut creuat de Marçal que el porter visitant ha enviat  a córner. Al 8 un xut d’Ot Mas ha obligat a una nova aturada del porter. Als 13 ha arribat l’1 a 0, Canó ha amagat el xut i amb l’esquerra ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Als 19 minuts Marçal ha fet el 2 a 0. Passada llarga que Marçal controla a la perfecció amb el pit i encarant el porter el supera pel pal llarg. Més ocasions. Als 22 passada llarga de Raul cap a l’esquerra i Parés obliga a la parada del porter.

Els visitants només han tingut una ocasió clara en tot el partit. Al minut 24 una centrada per la dreta ha obligat a fer dues intervencions a Nil. Primer per desviar la centrada i després per aturar el xut des de l’interior de l’àrea.

Fins al descans partit més igualat, ja que el Taradell ha baixat el ritme. A la represa el monòleg taradellenc ha continuat amb ocasions molt clares. Als 56 Canó s’ha plantat davant del porter i no l’ha sabut superar. Al 60 doble ocasió, primer d’Enric amb un xut desviat, i després triple xut de Marçal que no ha trobat el gol. Al 66 Marçal ha tingut un u contra u davant el porter visitant, però el seu xut amb l’esquerra l’ha aturat el porter.

I 2 minuts més tard Enric ha tingut també un cara a cara amb el porter i ha perdonat. L’afició ha respirat tranquil·la al minut 69 quan una triangulació entre Enric i Sánchez, ha acabat amb una centrada d’aquest últim que Marçal, amb el cap, ha enviat al fons de la xarxa. Ja en l’últim minut de partit els visitants han fet el gol de l’honor.

Destacar que a l’inici del partit tots els jugadors i tècnics del Taradell han lluït una samarreta blanca dedicada al lesionat Pau Sanmartín (podeu veure la foto).

udtaradell-palausolita2013

 

Gol de Canó (1-0):

Gol de Marçal (2-0):

Gol de Marçal (3-0):

Gol del Palau (3-1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments