Inici Actualitat El Puntal Jove i els alumnes de 4t d’Eso de Taradell organitzen...

El Puntal Jove i els alumnes de 4t d’Eso de Taradell organitzen un Casal de Nadal

0
COMPARTIR

puntal

Els propers dilluns 23 i dimarts 24 desembre es realitzarà un Casal de Nadal per a nens i nenes de Taradell de 3 a 12 anys, a l’espai El Puntal de Taradell. Aquest projecte sorgeix des del Punt Jove amb l’objectiu de proporcionar als joves del municipi experiències prelaborals en relació al món del lleure i el tracte amb els infants.

Al Casal de Nadal es realitzaran tot tipus d’activitats relacionades amb aquestes festes com manualitats, cantada de nadales, pessebres, etc. de 9 a 13 h i de 16 a 20 h el dilluns 23 i de 9 a 13 h el dimarts 24.  Les activitats les desenvoluparan les educadores del Centre Obert i comptaran amb el suport de les noies i nois voluntaris de 4t d’ESO de Institut de Taradell. El diners obtinguts amb les inscripcions seran destinats a col·laborar amb el viatge de final de curs d’aquests alumnes.

Per altra banda, el dimarts 24 de desembre tots els nens i nenes de Taradell podran participar de la cagada del Tió, que es farà a partir de 2/4 de 12 a l’entrada del recinte del Centre Cultural Costa i Font. Per informar-se i per inscriure’s cal adreçar-se al Puntal en horari de tardes: de 16 a 20 hores, a partir del dilluns 16 de desembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments