Inici Actualitat Tres taradellenques i Taradell.com proposen el “Club de la mitja” per aficionats/des...

Tres taradellenques i Taradell.com proposen el “Club de la mitja” per aficionats/des al món de les labors

2
COMPARTIR

cartell-trobada-laborsLes taradellenques, Laura Vivet, Laia Molist i Natàlia Cuenca, i Taradell.com posaran en marxa el pròxim 27 de desembre una iniciativa per a la gent jove i als aficionats al món de les labors. Es tracta del “Club de la mitja”, una idea inspirada en els països nòrdics, i que està agafant molta afició entre el jovent.

Consistirà en fer una trobada a El Celler de Taradell on mentre prens una cervesa o un refresc podràs compartir i intercanviar els teus coneixements a l’hora de cosir, fer labors o fer mitja. La idea és compartir i agafar idees per fer gorros, bufandes, mitjons… D’aquesta manera segur que podràs lluir un estil únic i modern.

La iniciativa va adreçada a gent jove de totes les edats o de mitjana edat que comparteixin aquesta afició. També hi pot venir gent que tingui curiositat o no n’hagi fet mai. Només es tracta de tenir ganes d’aprendre, compartir experiències o aficions. L’objectiu és oferir una trobada diferent a les habituals en un ambient distès i potenciar les relacions socials.

Insistim que no es tracta d’un curset o taller, sinó d’una trobada. Està oberta a tothom, fins i tot als curiosos. L’entrada serà totalment gratuïta. Es tracta que cadascú es porti el seu material, tot i que també hi haurà agulles i material per als que s’hi vulguin iniciar o provar.

Podeu veure algunes creacions en aquests tres blogs personals:

www.luobylaura.blogspot.com

Inloop.wix.com/inloop

La iniciativa compta amb la col·laboració de La Fantasia i El Celler de l’Hotel Rosa i començarà a les 6 de la tarda.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Federico Palacin Manen
Federico Palacin Manen
20 desembre 2013 4:33

Seria bo de saber cap a quina hora comença la trobada