Inici Actualitat Ponicat celebra una matinal solidària per la Marató de TV3

Ponicat celebra una matinal solidària per la Marató de TV3

0
COMPARTIR

ponicat-maratotv3Aquest diumenge de 10 a 1 del migdia al Ponicat es farà una jornada solidària per la Marató de TV3. Serà un matí ple d’activitats. Entre d’altres, hi haurà exhibicions dels alumnes de Ponicat i balls amb alumnes de la professora Vero Rodríguez.

A la iniciativa hi col·laboren diferents comerços de Taradell i Santa Eugènia de Berga i empreses que permetran que durant tot el matí es facin sortejos de sopars i dinars, serveis de perruqueria, lots d’embotits i altres regals. Aquests sortejos ajudaran a recollir diners que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments