Inici Actualitat La U.D. Taradell dedica la victòria al camp de l’OAR Vic al...

La U.D. Taradell dedica la victòria al camp de l’OAR Vic al lesionat Pau Sanmartín

0
COMPARTIR

Ooarvic-udtaradell3 lesio-pauTriomf agredolç de la Unió Deportiva Taradell en el derbi al camp de l’OAR Vic. El partit ha quedat condicionat per la greu lesió del taradellenc Pau Sanmartín, que ha hagut de ser evacuat en ambulància just quan s’arribava al descans. El partit ha estat parat durant 40 minuts. El jugador taradellenc s’ha fet una fractura oberta del turmell que requerirà intervenció quirúrgica, despré de rebre una entrada d’un contrari.

Pel que fa al partit, moltes ocasions del Taradell a la primera meitat, però sense encert. Als 10 minuts Marçal Sala, en un u contra u amb el porter, l’ha superat, però ha creuat massa la pilota (veure vídeo). Als 15 xut desviat de Kevin des de fora l’àrea. Als 19 ha arribat la segona oportunitat clara. Una centrada de Canó, l’ha rematat Ot per sobre del travesser. 

 

oarvic-udtaradellLes oportunitats continuaven. Als 24 una triangulació entre Font, Marçal i Ot, l’ha rematat aquest últim i el rebot amb un defensa ha sortit fregant el pal. Les arribades eren constants per part dels taradellencs fins al minut 45 quan s’ha produït la fatídica lesió de Pau Sanmartín.

Això ha fet que en els primers 20 minuts del segon temps hi hagués força desconcert, ja que els jugadors havien quedat afectats per la lesió. Aquí ha arribat l’oportunitat de l’OAR en una falta de Partal, que ha resolt Nil sota els pals. A partir d’aquí ha despertat la UD Taradell. Als 71 minuts ha arribat una claríssima ocasió del Taradell en una centrada de Parés que ha rematat Canó i el porter vigatà ha aturat a la línia de gol (veure vídeo) Als 78 ha arribat l’únic gol del partit. Raul ha marcat amb el genoll en una jugada d’estratègia. Fins al final poca cosa. Només destacar que en el temps de descompte l’OAR Vic ha pogut empatar en un xut que ha sortit fregant el pal. Ocasió de Marçal al minut 10:

  Ocasió de Canó  (2a meitat):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments