Inici Actualitat Es posaran càmeres de videovigilància a la urbanització de Goitallops

Es posaran càmeres de videovigilància a la urbanització de Goitallops

0
COMPARTIR

goitallops

Un total de quatre càmeres controlaran les entrades i sortides de la urbanització de Goitallops. L’Ajuntament de Taradell ja té el permís de la Comissió de Control dels Dispositius de Videovigilància de Catalanya per instal·lar-les.

L’objectiu és augmentar la seguretat i prevenir robatoris. Es tracta d’una iniciativa que va sorgir de la mateixa Associació de veïns de Goitallops, que va fer la petició a l’Ajuntament. Les càmeres s’instal·laran a cada una de les quatre entrades a la urbanització. Una al davant del col·legi Les Pinediques, una altra al camí que connecta amb el barri de Castellets, una altra al camí de la Vallmitjana i la última a dalt de tota de la urbanització on s’enllaça amb el camí de Goitallops.

goitallops-daltEls veïns de la urbanització es faran càrrec del cost de les càmeres, mentre que l’Ajuntament de Taradell costejarà la receptora que estarà a l’edifici de l’ajuntament. En una assemblea de veïns de Goitallops tots s’hi van mostrar favorables, excepte una família.

Si d’altres urbanitzacions del poble ho demanen, se’ls oferirà el mateix tracte, ja que la receptor permet rebre imatges de més càmeres. De moment, no s’hi han mostrat interessades. També serviria per si, en cas de necessitat, es volen instal·lar càmeres en punts conflictius o equipaments municipals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments