Inici Actualitat Uns 300 persones ballen a Taradell per la Marató de TV3

Uns 300 persones ballen a Taradell per la Marató de TV3

3
COMPARTIR

marató-tv3-residencia-20132

Escolars, residents, familiars i treballadors de la Residència Vilademany de Taradell van ballar aquest dimecres a la tarda per recollir fons per la Marató de TV3. La iniciativa va comptar amb unes 300 persones aproximadament (també acompanyants) que van ballar amb la coreografia oficial de la Marató.

marató-tv3-residencia-2013Al ball hi van participar escolars de l’escola El Gurri, de 4t curs del col·legi Sant Genís i Santa Agnès i de l’escola Les Pinediques, de l’INS Taradell, juntament amb una professora i alumnes del Tagim Gimnàs. Al final s’han enlairat 200 globus. Les escoles van portar diners que es van recaptar tant entre els participants com en companys de classe.

En total es van reunir 210 euros, que es sumaran als diners que es recaptaran la setmana vinent amb el concert que interpretarà la Coral Vilademany el dijous 19 de desembre a 2/4 de 6 de la tarda a la sala de la Fundació. L’objectiu també era sensibilitzar els escolars amb la Marató i les malalties neurodegeneratives.

Aprofitant el ball es va enregistrar un vídeo que s’enviarà als organitzadors de La Marató de TV3.

marató-tv3-residencia-20134

marató-tv3-residencia-20133

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Fundació Vilademany
Fundació Vilademany
14 desembre 2013 23:35

Podeu veure el video penjat al blog de la Fundacio.
http://fundaciovilademany.wordpress.com/
També s’ha enviat a la web de la Marató de TV3
Moltes gràcies a tots els participants.
Val la pena veure’l.

pau puig vila
14 desembre 2013 17:48

Ha estat molt divertit col·laborar amb la marató

pau puig vila
14 desembre 2013 17:46

Hi ha algun video penjat de la MARATÓ de TV3?????