Inici Actualitat La Fundació Vilademany programa activitats per col·laborar amb la Marató de TV3

La Fundació Vilademany programa activitats per col·laborar amb la Marató de TV3

0
COMPARTIR

logo-marató-tv3Dimecres i dijous es faran dues activitats solidàries per contribuir a recollir diners per la Marató de TV3. Enguany aquesta iniciativa està dedicada a les malalties neurodegeneratives.

Així, dimecres a la Fundació Vilademany es posarà en escena una flaixmob fet per la Marató amb la participació d’escolars del poble. Serà a les 3 de la tarda a la terrassa de la Fundació en un acte on hi col·labora Tagim Gimnàs, l’Escola Les Pinediques, l’Escola Sant Genís i Santa Agnès, l’Escola el Gurri i l’Ajuntament de Taradell.

El dijous 19 de desembre a 2/4 de 6 de la tarda a la sala de la Fundació, la Coral Vilademany interpretarà “Un Cant per la Marató”. En els dos actes es recaptaran diners per la Marató de TV3.

D’altra banda, l’Agrupament Escolta Rocaguinarda organitza diumenge una caminada solidària per recollir diners. Començarà a les 10 del matí a la plaça de les Eres i tindrà un recorregut de 8 quilòmetres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments