Inici Actualitat Doble podi de Marc Clapés en ciclocròs aquest cap de setmana

Doble podi de Marc Clapés en ciclocròs aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

marc-clapes-reus

El taradellenc Marc Clapés (CX Osona) continua col·leccionant podis aquesta temporada en la Copa catalana de ciclocròs. Aquest cap de setmana ha fet dos tercers llocs en les proves de Reus i Girona i ja suma cinc podis després de vuit proves.

Divendres va participar en el 1r Ciclocròs de Reus on va ser tercer de la seva categoria, Màster 30, i novè a la general. Mentrestant, aquest diumenge ha participat en el Ciclocròs Ciutat de Girona, on ha repetit podi en Màster 30 i ha estat 12è a la general. A la general absoluta de la Copa catalana ha pujat fins a la segona posició en Màster 30, a falta de comptabilitzar els resultats d’aquest diumenge.

Ara la competició s’atura fins al 22 de desembre quan es disputarà el Ciclocròs de Manresa, que a més és Campionat de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments