Inici Actualitat La 2a Fira Obrint la Ment supera l’afluència de públic de l’any...

La 2a Fira Obrint la Ment supera l’afluència de públic de l’any passat

0
COMPARTIR

2a-fira-obrint-ment

Segons Ràdio Taradell, un total de 500 persones van passar aquest cap de setmana pel Centre cultural Costa i Font per participar en alguna de les activitats proposades per la Fira Obrint la ment, organitzada per l’emissora municipal. El certamen proposava tallers i xerrades durant el dissabte i el diumenge centrats en diferents teràpies o l’espiritualitat.

A més, el diumenge a la sala gran del centre cultural hi havia diferents expositors amb productes i serveis de teràpia, cosa que va incrementar l’afluència de públic. Molts dels visitants no van dubtar en comprovar l’eficàcia de la kinesiologia, el shiatsu o la reflexoteràpia de peus.

Pel que fa a les xerrades, la majoria de petit format van tenir una bona afluència de públic i havia temàtiques per a tots els gustos. Des de tallers més actius com ioga, pilates, chi-kung, meditació o equilibri postural, fins a xerrades centrades en la numerologia tàntrica, plantes medicinals, teràpies eqüestres o medicina xinesa, entre d’altres.

Aquí podeu veure una petita galeria d’imatges:

[shashin type=”albumphotos” id=”25″ size=”small” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments