Inici Actualitat El Taradell-Roda es suspèn al minut 80 amb 1 a 0

El Taradell-Roda es suspèn al minut 80 amb 1 a 0

0
COMPARTIR

udtaradell-roda

El trio arbtiral va decidir suspendre el derbi de Segona Catalana entre la U.D. Taradell i el CE Roda al minut 80 i quan l’electrònic marcava un 1 a 0 pels locals. Segons sembla, les amenaces d’uns aficionats rodencs i alguna presumpta escopinada a un dels assistents va ser-ne el motiu.

Segurament aquests 10 minuts que resten s’hauran de jugar un altre dia. Les protestes dels rodencs van arribar després que un jugador del Roda fos expulsat per protestar.

També venien precedides per un penal favorable al Roda al minut 63, que semblava força clar i que l’àrbitre no va assenyalar. A la web de la UD Taradell podeu llegir l’acta arbitral i el perquè de la suspensió.

Pel que fa al futbol, al primer temps hi va haver molta igualtat. El Roda semblava l’equip que donava la sensació de més perill, però sense ocasions clares. Alguna centrada per la banda i un gol anul·lat per fora de joc van ser les accions millors del Roda.

udtaradell-roda2En canvi, el Taradell va tenir en l’últim quart d’hora els seus millors minuts. Un parell de xuts desviats, un cop de cap de Raul a la sortida d’un corner i una altra acció del mateix jugador amb un xut molt angulat dins l’àrea, van ser les millors ocasions.

Elsegon temps va quedar marcat pel gol del Taradell. Al minut 53 a la sortida d’un córner, Font aprofitava que Raul desviava la pilota per marcar. A partir de llavors el Roda va anar a buscar l’empat, mentre el Taradell esperava caçar alguna contra. L’acció més clara pels visitants va ser el penal comentat al minut 63, a banda d’un parell de xuts creuats que Nil va parar sense problemes.

udtaradell-roda3

 

Gol de Marc Font (1-0):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments