Inici Actualitat La diputada Marta Vilalta (ERC) a Taradell: “Els joves podem canviar les...

La diputada Marta Vilalta (ERC) a Taradell: “Els joves podem canviar les coses”

0
COMPARTIR

erc-marta-vilalta2

La diputada d’ERC-JERC, Marta Vilalta, va ser aquest divendres al vespre a Taradell. Ho va fer participant en un acte organitzat pel grup municipal ERC Taradell i centrat en la joventut. Sota el títol “Joventut i Compromís”, Vilalta va ser en primer lloc al bar Berlin per fer una trobada informal amb joves.

La diputada de Torregrossa (Pla d’Urgell) va insistir en què la joventut ha de participar i rebelar-se per canviar l’actual context i mobilitzar la gent. “Els joves som els qui més patim la crisi quan menys culpa tenim, per això hem de fer obrir els ulls a aquells que passen de tot, ja que podem canviar les coses”. Vilalta també va destacar que no tot els polítics són dolents i que és important “una regeneració, que hi hagi gent jove al capdavant de les administracions”.

erc-marta-vilaltaPel que fa al procés sobiranista, la diputada d’ERC va dir que “vivim un moment apassionant, ja que decidirem el futur del nostre país i nosaltres (els joves) en serem protagonistes”. Va insistir que hi ha molta feina a fer i que no serà fàcil, ja que calen molts moviments polítics de negociació. També va reconèixer que sovint al Parlament de Catalunya hi ha molta estratègia política, però va mostrar optimisme respecte al tema nacional perquè “vivim un procés imparable”.

A l’inici de la trobada el portaveu d’ERC, Jordi Freixas, va destacar que la política està en totes les esferes de la nostra vida i per això “és important implicar-se políticament”. També va manifestar que ser polític local “és una forma més de voluntariat igual que participar en una entitat”. L’acte es va acabar amb un sopar al restaurant Nou Montseny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments