Inici Actualitat La taradellenca Ariadna La Haba Pey participa al concurs de talents musicals...

La taradellenca Ariadna La Haba Pey participa al concurs de talents musicals Teenstar

0
COMPARTIR

ariadna la habaLa taradellenca Ariadna La Haba Pey ha pres la iniciativa de participar a la segona edició del concurs de talents musicals Teenstar, promogut per la web Adolescens.cat i Música Global i que compta amb el suport de 40 Principals. En aquest certamen hi participen 100 joves que han estat seleccionats per disputar-se un dels 12 llocs que donen accés a la final.

Des d’aquesta setmana ja es poden fer les votacions fins aquest diumenge 1 de desembre. Els set més votats participaran en la gala final. L’Ariadna ha presentat un vídeo on interpreta la cançó ‘Skinny lov’ de Ben Lover. L’únic que cal per donar-li suport és fer un ‘m’agrada’ al botó de facebook on es visualitza el vídeo.

La gala final es farà el 22 de desembre a la sala Bikini de Barcelona i el guanyador/a podrà gravar dos senzills en un estudi professional, juntament amb la gravació d’un videoclip.

Aquí podeu veure la seva interpretació:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments