Inici Actualitat Ràdio Taradell organitza aquest cap de setmana la segona edició de la...

Ràdio Taradell organitza aquest cap de setmana la segona edició de la fira Obrint la ment

0
COMPARTIR

fira obrint ment 2012Ràdio Taradell torna a organitzar, per segon any consecutiu, la fira Obrint la ment sobre espiritualitat i teràpies alternatives. Una trobada que es farà al Centre Cultural Costa i Font durant aquest cap de setmana del 30 de novembre i l’1 de desembre.

Després de la bona acollida que va tenir l’any passat, durant dos dies s’organitzaran diversos tallers i conferències. Dissabte a partir de les 9 del matí estan previstes classes de ioga, pilates, exercicis d’equilibri postural, meditació i xerrades per aprendre a gestionar el dolor físic i emocional, de medicina xinessa, teràpies eqüestres o física quàntica.

El diumenge també comptarà amb conferències i tallers, però a la sala gran del Centre cultural Costa i Font s’instal·larà una fira, amb una exposició d’estands on es podrà fer un tastet de productes i teràpies al preu de 3 euros. També hi haurà classes de chi kung, dansa africana i conferències centrades en plantes medicinals o meditació, entre d’altres teràpies. Per cada taller i conferència s’haurà de pagar un euro.

En aquest enllaç podeu trobar exactament les hores i les activitats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments