Inici Actualitat El CP Taradell guanya a l’Alpicat després de remuntar un 3 a...

El CP Taradell guanya a l’Alpicat després de remuntar un 3 a 0

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs2Victòria de molt mèrit del Club Patí Taradell de Primera nacional catalana. L’equip de Climent Muñoz va patir per aconseguir el triomf en un matx que a la primera meitat pintava molt malament.

Després dels primers 25 minuts el CP Taradell perdia per 3 a 0. Hi va haver ocasions pels dos equips, però els locals van ser més eficaços de cara a porteria. Però a la segona meitat va arribar la remuntada amb uns grans 25 minuts del Taradell. Un parcial de 0 a 4 va servir per capgirar el marcador. Primer Àlex va fer el 3 a 1, i tot seguit Albert Benito i Marçal Casadevall de penal van posar l’empat a 3 a l’electrònic.

Miquel Masoliver va fer el 3 a 4, però els locals van tornar a igualar el marcador. A la part final, primer Marçal de penal i després Albert Benito van signar el definitiu 4 a 6, que permet al Club Patí Taradell seguir a la caça del Caldes. Destacar que amb el partit decidit l’àrbitre va ensenyar tres targetes blaves pels locals i una pel Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments