Inici Actualitat Marc Clapés fa segon en categoria Màster al ciclocròs de Lleida

Marc Clapés fa segon en categoria Màster al ciclocròs de Lleida

0
COMPARTIR

marc-clapes-ciclocros-lleida

El taradellenc Marc Clapés (CX Osona) va aconseguir aquest diumenge la segona posició en la categoria Màster al Ciclocròs de Lleida, prova puntuable per a la Copa Catalana. A més, va ser cinquè a la general absoluta.

Aquesta era la tercera prova puntuable. A falta d’actualitzar la classificació general amb aquesta tercera prova, Clapés ocupava la cinquena posició en Màsters 30. A la prova també hi va participar el taradellenc Cristian Torres (CX Osona), que va ser 38è a la general.

El circuit comptava amb 2.500 metres combinant zones de terra, herba, asfalt i un tram amb escales. La pròxima prova és aquest diumenge a Manlleu en el ciclocròs Trofeu Joan Soler.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments