Inici Actualitat Un solitari gol de Canó dóna la victòria a la U.D. Taradell

Un solitari gol de Canó dóna la victòria a la U.D. Taradell

0
COMPARTIR

udtaradell-stfeliucodines2013

La Unió Deportiva Taradell de Segona Catalana es va retrobar amb la victòria aquest dissabte. Va derrotar per 1 a 0 al Sant Feliu de Codines en el partit que es va jugar al camp del Roda perquè la Roureda estava sota sanció d’un partit.

El partit es va jugar amb molt de fred i estones de pluja i va ser fluix per part dels dos equips. Només començar el Taradell va tenir una ocasió claríssima de gol a les botes d’Ot Mas que es va trobar davant del porter visitant i no el va superar. L’altra gran ocasió de la primera meitat va ser pel Sant Feliu de Codines que al minut 37 va enviar un xut creuat que es va estavellar al pal.

udtaradell-stfeliucodines20132A la represa hi va haver més moviment. Només començar dues oportunitats per cada equip. Una centrada de Canó per la dreta que Marçal Sala no va rematar per centímetres i un xut des de la frontal van ser les que va tenir el Taradell. El Sant Feliu va disposar d’una passada interior per l’esquerra i un xut per la dreta que va aturar Nil.

L’únic gol del matx va arribar al minut 22. Canó va rebre una pilota interior a l’àrea i mig caient per la presència d’un defensa i el porter va enviar la pilota al fons de la xarxa. Tot seguit, Ot Mas va fer intervenir el porter visitant en un xut. I dos minuts després l’àrbitre anul·lava un gol de Marçal Sala per fora de joc. Abans també s’havia reclamat un penal quan el mateix jugador va caure a l’interior de l’àrea. Fins al final poques ocasions de gol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments