Inici Actualitat Dia universal dels Drets dels Infants a Taradell

Dia universal dels Drets dels Infants a Taradell

0
COMPARTIR

drets-infants-20134

Dissabte Taradell va celebrar el Dia universal dels Drets dels Infants, que es commemora cada any el 20 de novembre. Durant tot el matí es van fer activitats. Primer amb un esmorzar popular i, tot seguit, amb la lectura del manifest.

També es van donar els premis del concurs de dibuix, que complia la primera edició. Al vestíbul del Centre cultural Costa i Font es poden visitar els treballs que van participar en aquesta primera edició. Per acabar es va representar l’espectacle de teatre “El camí de Wasahali” a càrrec de la companyia Fanàtik Visual. L’objectiu de l’acte és conscienciar sobre la importància de garantir els drets dels nens i les nenes.

drets-infants-20133

drets-infants-20135

drets-infants-20136

drets-infants-20132

drets-infants-2013

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments