Inici Actualitat Els alumnes de 6è del col·legi Sant Genís i Santa Agnès regalen...

Els alumnes de 6è del col·legi Sant Genís i Santa Agnès regalen abraçades

0
COMPARTIR

regalo-abraçades

Els alumnes del grup de sisè de Primària del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell va protagonitzar aquest dimecres una curiosa i original iniciativa. Durant tot el matí es van passejar pels carrers del poble amb un cartells amb la frase “Regalo abraçades”.

La iniciativa tenia per objectiu donar ànims i repartir emocions utilitzant les abraçades com a element terapèutic. Tothom qui va voler va poder rebre una càlida abraçada dels alumnes en una activitat divertida i molt ben rebuda per als taradellencs.

regalo-abraçades1

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments