Inici Actualitat Taradell commemora dissabte el Dia universal dels Drets dels Infants

Taradell commemora dissabte el Dia universal dels Drets dels Infants

0
COMPARTIR

drets infantsAquest dissabte al matí Taradell commemorarà el Dia universal dels Drets dels Infants, que es celebra el 20 de novembre.  L’objectiu és sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de garantir els drets dels nens i les nenes. Els actes es celebraran al Centre cultural Costa i Font a partir de 3/4 d’11 del matí amb un esmorzar popular. Tot seguit, es lliuraran els premis de la primera edició del Concurs de dibuix i a 2/4 de 12 es llegirà el manifest. Per acabar amb la celebració es representarà l’espectacle de teatre “El camí de Wasahali” a càrrec de la companyia Fanàtik Visual.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments