Inici Actualitat L’artista japonès Wataru Yoshida il·lustra una de les parets d’El Xocolater de...

L’artista japonès Wataru Yoshida il·lustra una de les parets d’El Xocolater de Taradell

0
COMPARTIR

wataru-xocolater2

El prestigiós artista japonès Wataru Yoshida va ser aquest dimarts a Taradell. Se’l va poder veure il·lustrant una de les parets de la botiga d’El Xocolater de Taradell al carrer Passeig Domènec Sert. Tot i que desconegut per la majoria, Wataru Yoshida és un reconegut artista especialitzat en disseny i il·lustració.

Destaca per realitzar obres utilitzant la tinta i el retoc digital. Normalment inicia les seves obres usant el llapis i els rotuladors amb traços precisos per, en una segona fase, escanejar aquesta imatge i retocar-la amb els programes informàtics Photoshop o Illustrator. Així aconsegueix il·lustracions molt detallades amb marcades línies blanques i negres i obté un gran efecte òptic.

El motiu de ser a Taradell és que està preparant un projecte artístic amb el Prat Verd de Malla i coneix des de fa uns anys al xocolater, Raul Cegarra.

wataru-xocolater

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments