Inici Actualitat Dijous comença un cicle de xerrades adreçat a les dones i a...

Dijous comença un cicle de xerrades adreçat a les dones i a l’art

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell proposa un cicle de xerrades amb quatre propostes que comença aquest dijous. En una primera part hi haurà dues conferències adreçat a les dones. I la segona part del cicle estarà centrat en l’art.

Aquest dijous comença el primer taller de dues xerrades. La primera porta per títol “El cos femení” i la segona “Les virtuts del cos” el 21 de novembre. Pretén ser un espai de debat entre les assistents. Les dues xerrades començaran a les 8 del vespre al Centre cultural Costa i Font i aniran a càrrec d’Elena Crespi, directora d’Interpersonal Vic i psicòloga de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella.

La segona part del cicle tindrà lloc el 28 de novembre i 12 de desembre. En una primera xerrada es parlarà de l’art digital a càrrec d’Eduard Bosch, dissenyador gràfic i expert en imatge. La segona xerrada servirà per presentar Konvent.O, un espai d’art, cultura, creativitat, investigació i de difusió i coproducció de projectes. Aquesta anirà a càrrec dels cofundadors Pep Espelt i Jordi Plana. Van adreçades a tothom interessat en les disciplines artístiques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments