Inici Actualitat Tallers nadalencs a l’Escola L’Arpa de Taradell

Tallers nadalencs a l’Escola L’Arpa de Taradell

0
COMPARTIR

ornamentacio nadalencaL’Escola Municipal L’Arpa de Taradell organitzarà aquest novembre i desembre quatre tallers amb caràcter nadalenc. Les inscripcions s’obren des d’aquest 11 de novembre durant tota la setmana.

Les propostes s’inicien el dia 20 de novembre amb un taller per aprendre a cuinar postres nadalenques i galetes. Anirà a càrrec d’Anna Garreta i comptarà amb quatre sessions els dimecres de 8 a 10 del vespre.

La resta de propostes seran monogràfics d’un sol dia i comptaran amb dos cursets d’ornamentació nadalenca. Un basat en materials reciclats i l’altre en materials naturals. Els dos seran impartits per la Paquita Clot. El primer el dilluns 2 de desembre i el segon el 16 de desembre de 8 a 10 del vespre.

El tercer monogràfic estarà centrat en aprendre a parar una taula de Nadal. La Paquita Clot i la Rita Sañé seran les formadores en una sessió que es podrà fer el dissabte 14 de desembre de 10 a 12 del matí o de 5 a 7 de la tarda. Tots els tallers es celebraran a l’Escola de Música (Can Met). El preu d’un monogràfci és de 15 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments