Inici Actualitat La U.D. Taradell perd amb el Gironella després de jugar amb inferioritat...

La U.D. Taradell perd amb el Gironella després de jugar amb inferioritat des del minut 8

0
COMPARTIR

udtaradell-gironella20132

Derrota de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte davant del Gironella. El partit va acabar amb el resultat d’1 a 3, tot i que cal destacar que els taradellencs van jugar amb inferioritat numèrica des del minut 8 de partit. Un fet que va condicionar tot el matx.

Sergi Erra va veure la vermella directa per fer caure un davanter del Gironella quan encarava al porter Bobé. Quatre minuts abans Marçal Sala havia inaugurat el marcador aprofitant una centrada de Canó per la dreta. El mateix jugador va estar a punt de tornar a marcar poc després en un xut massa creuat.

Al minut 14 va arribar l’empat del Gironella en una doble rematada a la sortida d’un córner. A partir de llavors el partit es va tranquilitzar una mica, però les millors ocasions van ser pel Gironella, aprofitant la superioritat. Dos gols anul·lats per fora de joc, el primer claríssim i el segon més dubtós, i un parell de xuts, und ‘ells a la base del pal, van ser les millors oportunitats abans del descans.

udtaradell-gironella2013A la represa, al minut 49 els visitants van fer l’1 a 2. En la jugada següent Marçal Sala va tenir l’oportunitat en un xut des de la frontal massa centrat. El Gironella hauria pogut sentenciar al minut 71 en una doble ocasió claríssima que Bobé va enviar a córner quan ja es cantava el gol.A 10 minuts pel final va arribar la sentència amb un nou gol de Pau Ragués.

Abans es va reclamar tímidament un penal a Raul a la sortida d’un córner. Al vídeo de més avall es pot veure com és agafat clarament.

Després del partit es va fer la presentació dels 12 equips de la U.D. Taradell d’aquesta temporada. També es va fer un homenatge a l’equip de 1973 que va pujar a Primera Regional per primera vegada i als exjugadors Edu Morató i Joan Morcillo per haver defensat els colors del club sempre fins a la seva retirada. Podeu veure una galeria àmplia aquí.

Gol de Marçal Sala (1-0):

Gol del Gironella (1-1):

Gol del Gironella (1-2):

Penal no assenyalat a Raul, que és agafat clarament per la samarreta:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments