Inici Actualitat El CP Taradell trenca la ratxa de victòries i empata a Palafrugell

El CP Taradell trenca la ratxa de victòries i empata a Palafrugell

0
COMPARTIR

cptaradell-recurs2013L’equip de Primera nacional catalana del Club Patí Taradell no va poder passar de l’empat a 2 aquest dissabte a la tarda a la pista del Palafrugell. L’empat suposa trencar una ratxa de set victòries consecutives i cedir el liderat en solitari al Caldes que va guanyar a la pista del Congrés.

No va ser un partit fàcil per a l’equip de Taradell, tot i jugar a la pista d’un dels equips de la part baixa de la classificació. L’arbitratge va ser molt dolent i l’equip de Climent Muñoz sempre va anar a remolc en el marcador. A la mitja part s’hi va arribar amb victòria local per 1 a 0. Marçal Casadevall va ser expulsat abans del primer gol que va arribar de falta directa.

Tot i el desavantatge, el CP Taradell va jugar una gran primera meitat i va tenir moltíssimes ocasions per marcar. Només va faltar la definició.

A la represa, Albert Benito va marcar per fer l’empat a 1. Però els locals van tornar a sorprendre i es van avançar amb el 2 a 1 amb un gol fet amb la cuixa.Finalment, Miquel Masoliver va transformar el definitiu 2 a 2 en el marcador, tot i que els locals haurien pogut marcar en una falta directa inexistent. El Taradell és segon a la classificació a dos punts del Caldes i es manté com l’equip que encaixa menys gols, amb només 16 en 8 partits.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments