Inici Actualitat Jaume Sañé publica una guia per identificar els arbres

Jaume Sañé publica una guia per identificar els arbres

0
COMPARTIR

llibre-jaume-sañe-arbresEl naturalista taradallenc Jaume Sañé ha publicat aquest octubre el llibre “100 arbres fàcilment classificables”. La publicació compta amb 72 pàgines i ha estat editada per Cossetània edicions dins la col·lecció “Hyla”.

Es tracta d’una guia per conèixer amb un cop d’ull els arbres més comuns adreçada als que s’inicien en el món de la botànica. Compta amb una sèrie de dibuixos didàctics i senzilles explicacions dels exemplars més comuns.

Fa dos anys ja va publicar el llibre “Conèixer els bolets”, i el 2009 el llibre “Conèixer els ocells” i el 2008 “100 bolets fàcilment classificables”

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments