Inici Actualitat El CP Taradell goleja còmodament al Mataró

El CP Taradell goleja còmodament al Mataró

0
COMPARTIR

cptaradell-hcmataro2

Nova victòria consecutiva a la lliga i la més plàcida del Club Patí Taradell. Aquest dissabte a la tarda va golejar per 11 a 2 al CH Mataró B en un partit que va controlar en tot moment.

Tres minuts i mig va durar la resistència dels mataronins fins que Marçal Casadevall va inaugurar el marcador amb un xut ràpid d’esquenes. Als 6 minuts Àlex, de jugada individual, feia el 2 a 0 i al minut 8 van arribar dos gols més. Primer Marçal Casadevall en un xut espectacular des del mig del camp que entrava per l’escaire, i tot seguit Masoliver aprofitant una passada de la mort d’Àlex.

El 5 a 0 va ser obra de Marc Nuri al minut 12. Ell mateix va fer el 6 a 0 amb un xut creuat. La primera part va demostrar la gran superioritat del Taradell davant un Mataró que només va tenir alguna ocasió en els últims minuts, aprofitant alguna pèrdua local.

cptaradell-hcmataroA la represa, els primers minuts van ser més igualats a causa de la relaxació del Taradell. Cal destacar que en aquests segons 25 minuts Àlex va enivar fins a tres pilotes als pals. El Mataró va aprofitar aquests minuts d’intercanvi per fer el 6 a 1 als 10 minuts. Però, el Taradell en un minut va marcar dos gols més.  Albert Benito definint un u contra u amb el porter mataroní i el mateix jugador aprofitant una passada dÀlex.

Un minut més tard, Masoliver va marcar però el gol no va pujar al marcador perquè la bola es va colar per un forat a la xarxa i l’àrbitre no va apreciar que el xut creuat havia entrat clarament.

El 10 a 1 va arribar al minut 17. Marc Nuri va aprofitar un rebuig a un xut al pal de Benito i el mateix jugador va fer l’11 a 1 dos minuts més tards. L’últim gol, l’11 a 2, va arribar de penal a favor del Mataró a falta de cinc minuts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments