Inici Actualitat La U.D. Taradell perd per la mínima amb la Sabadellenca

La U.D. Taradell perd per la mínima amb la Sabadellenca

0
COMPARTIR

sabadellenca-udtaradell1L’equip de Segona Catalana de la U.D. Taradell ha perdut aquest divendres al migdia al camp de la Sabadallenca. El partit s’havia avançat i els taradellencs han caigut per 1 a 0, tot i jugar bona part del matx amb superioritat numèrica.

Un gol a l’inici del segon temps ha acabat decidint el partit. La Sabadellenca ha aprofitat una rematada de volea per marcar al minut 2 de la segona meitat. Tot i els intents del Taradell per aconseguir equilibrar el matx, no ho ha aconseguit. Els taradellencs han tingut bones ocasions per marcar.

La més clara s’ha produït a la mitja hora de joc quan el porter local ha aturat amb les mans fora de l’àrea un xut de Carrillo que hagués significat el 0 a 1. El porter ha estat expulsat, però ha evitat el gol. I a la llarga ha estat clau. Tot i la superioritat numèrica i el domini del Taradell, el partit ha acabat amb derrota.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments