Inici Actualitat Aquest diumenge es posa en escena “El Temps i els Conway”

Aquest diumenge es posa en escena “El Temps i els Conway”

0
COMPARTIR

El-Temps-i-els-ConwayDins de la Mostra Gottic Teatre aquest diumenge tindrà lloc la tercera posada en escena. Serà el torn per a “El Temps i els Conway” a càrrec del Grup de Teatre Tai-a-trerus de l’Esquirol. Es tracta d’una obra de J. B. Preistley sota la direcció d’Elisa Crehuet.

L’obra explica la història d’una família anglesa a principis del segle XX atrapada dins la teranyina del temps. Consta de tres actes que es faran sense entreactes amb una durada aproximada de dues hores. Com sempre la representació començarà a les 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments