Inici Actualitat Taradell deixa clar que està a favor de la independència

Taradell deixa clar que està a favor de la independència

0
COMPARTIR

cartell-municipi-independencia

El municipi de Taradell disposa des d’aquesta setmana d’uns rètols informatius a les principals entrades del poble amb el text “Municipi per la independència”. Es tracta dels plafons que indiquen que l’Ajuntament de Taradell està adherit a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

cartell-municipi-independencia3Els cartells estan situats en un lloc visible per donar la benvinguda als visitants del poble. N’hi ha d’instal·lats a l’entrada sud per la carretera de Balenyà, a l’entrada oest per la carretera Mont-rodon i a la nord per la carretera de Vic.

A Osona tots els 51 municipis estan adherits a l’AMI i a  nivell català són 677 municipis. Taradell forma part de l’Associació des de l’octubre de 2011.

cartell-municipi-independencia2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments