Inici Actualitat El rellotge del campanar ja està arreglat

El rellotge del campanar ja està arreglat

0
COMPARTIR

rellotge campanar arreglat2

Des d’aquest dimecres l’esfera del rellotge del campanar de Taradell ja llueix. Es tracta del fragment de l’esfera del costat nord-est del campanar, el que mira cap a La Plaça, que va desprendre’s el passat mes d’abril. Al final, l’Ajuntament l’ha arreglat.

Recordem que va caure un quart d’esfera, segurament per la meteorologia (aquell dia havia fet vent i plogut) i per la seva antiguitat. En el ple de principis del mes d’octubre ja es va anunciar que al final l’arreglaria l’Ajuntament de Taradell després de saber-se que el consistori era el responsable del manteniment des de 1949.

Aprofitant que es col·locava una esfera nova a un dels rellotges, també s’han arreglat la resta de rellotges. Les esferes tenien molts números esborrats i un d’ells tenia una esfera diferent, ja que era d’una sola peça. Per aquest motiu, ara s’han arreglat tots quatre i s’ha aprofitat per sincronitzar-los, ja que sovint indicaven hores diferents perquè algun rellotge s’endarreria.

rellotge campanar arreglat
Foto: Miquel Vilardell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments