Inici Actualitat Dimecres es lliuren els premis del primer concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

Dimecres es lliuren els premis del primer concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

0
COMPARTIR

toca-sons-2013La comissió de la Festa d’en Toca-Sons celebra aquest dimecres el lliurament de premis de la primera edició del concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu. L’acte començarà a 2/4 de 9 del vespre al vestíbul del Centre cultural Costa i Font.

Durant el lliurament s’entregaran els premis del concurs a les tres millors fotografies i també el premi a la millor fotografia d’un taradellenc. Tot seguit, s’inaugurarà l’exposició que recull les 20 millors fotos presentades al concurs. Aquesta mostra es podrà veure fins l’11 de novembre.

El concurs està dedicat a Lluís Tuneu, que va morir el passat mes d’abril, i que era persona molt vinculada a la festa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments