Inici Actualitat El cicle Catalunya Coral fa parada a Taradell

El cicle Catalunya Coral fa parada a Taradell

0
COMPARTIR

catalunya-coral2

Mitja sala del Centre cultural Costa i Font plena per gaudir aquest dissabte del concert de cant coral, en el marc de la setzena edició del cicle Catalunya Coral. Els assistents van disfrutar d’un concert a tres bandes totalment gratuït. Hi van actuar la Coral Arpa de Taradell, el Cor Drassanes de Barcelona i la Coral Caelum de la mateixa ciutat comtal.

catalunya-coral1La Coral Arpa va interpretar les peces “Camins” i “L’Empordà” de Sopa de Cabra, “A la meva vida” dels Beatles, “Bon dia” d’Els Pets, “A cavall del vent” de Lluís Llach, i “Llença’t” de Lax’n Busto, sota la direcció de Pere Mateu Xiberta. Tot seguit van actuar el Cor Drassanes i la Coral Caelum per separat. I al final, conjuntament, van interpretar una cantata sota la direcció d’Òscar Peñarroya. Al final un cant comú entre les corals va tancar l’acte.

El concert estava organitzat per la Coral Arpa i representava a la demarcació d’Osona, Ripollès i Cerdanya.

catalunya-coral-3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments